Restaurant and Cafe by Vincent Chi-Wai Chiang

Vincent Chi-Wai Chiang Reveals The Teawood Central Walk Restaurant and Cafe

Vincent Chi-wai Chiang, the lead designer of the highlighted design Teawood Central Walk by Vincent Chi-wai Chiang says, Intellectual design style turns this double volume architecture into a cafe with the design concept Study Studio, provides a spiritual comfort space for people. Modern, simple and intuitive design to present the personal peaceful moment through space scenes: simple, tranquil, humble and low-profile. Artistic and aesthetic beauty inside the space lets people to settle down their heart in this utopia. Oak wood and grey colour reflects the modern, simple and clear style and the minimalist design radiates calm. .

Restaurant and Cafe by Vincent Chi-Wai Chiang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=67765

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to New Design News homepage.

Design Magazine

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/newdesignnews.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/newdesignnews.com/html/function-spinner.php on line 55