Residential Space by Michael Liu

Michael Liu Creates The House in Sai Kung Residential Space

Michael Liu, the maker of the highlighted project House in Sai Kung - Residential Space by Michael Liu explains, Peacefully nestled in the plentiful hills of Sai Kung, this house is completely remodeled to create a spacious, stylish and tranquil living space for its owners. The Designer transformed an impractical and cramped split-leveled into a four-storey home incorporating a garage, a large living room, a family room, two small ensuite bedrooms, two guestrooms with one guest bath, a helper room, a master ensuite bedroom with a walk-in closet and den, as well as an open roof top sitting area with spectacular sea and garden views into the design..

Residential Space by Michael Liu Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=58776

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to New Design News homepage.

Design Interviews

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/newdesignnews.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/newdesignnews.com/html/function-spinner.php on line 55