Chen Tai Villa by Gudc

Gudc Spotlights The Chen Tai Villa Private Residence

GUDC, the architect of the awarded work Award Winning Chen Tai Villa Private Residence explicates, The tone of living spaces is set to be smooth and neat. The quality is found with perfect blend of grey concrete and wooden elements that creates a peaceful yet bright scene throughout the villa. The light bars on the stairway bring a calming atmosphere, creating a corner for mind transition. The tree house by the pool is a sweet reminder of the childhood memories; we bring it to life and provide a cozy outdoor chill spot on sunny days. .

Chen Tai Villa by Gudc Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=47315

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to New Design News homepage.

Design Mediation

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/newdesignnews.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/newdesignnews.com/html/function-spinner.php on line 55