Hua Cheng & Hsian-li Lo 's Equalizer-the Smile Curve Residential Space/Single Level

Hua Cheng & Hsian-li Lo Exhibits The Equalizer-the Smile Curve Residential Space/Single Level

Hua Cheng & Hsian-Li Lo , the author of the displayed design Hua Cheng & Hsian-Li Lo 's Equalizer - The Smile Curve Residential Space / single level points out, Sounds treated with an equalizer are combined in the form of a smile curve, with low and high frequencies increased and middle frequencies weakened to balance out auditory contour lines and thus expand the critical bandwidth. We have translated this into spatial terms for the central television wall space, where wood and glass are arranged in a smile curve to deepen line of sight and expand the spatial vista..

Hua Cheng & Hsian-li Lo 's Equalizer-the Smile Curve Residential Space/Single Level Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=41935

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to New Design News homepage.

Design Awards

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/newdesignnews.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/newdesignnews.com/html/function-spinner.php on line 55